İşadamı İsmail Üçüncü’nün 7 yaşındaki oğlu Burhan Yavuz Üçüncü, yeni taşındıkları villanın araç kapısının altında kalarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan minik Yavuz, 6 gün sonra yaşam savaşını kaybetti
 
İşadamı İsmail Üçüncü, bir süre önce Beykoz Görele Köyü Çınar Sokak’ta tripleks villasına taşındı. Aile, tek başına yaşayacakları villada oturmanın mutluluğunu yaşarken ansızın başlarına gelen trajik bir olayla sarsıldı. Dört çocuklu Üçüncü Ailesi’nin en küçük oğlu 7 yaşındaki Burhan Yavuz, top oynadığı sırada villanın 6 metrelik araç kapısının altında kalarak feci şekilde yaralandı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan minik Yavuz, hemen yoğun bakıma alındı. Kafasından aldığı yara nedeniyle iki kez ameliyat edilen ve yaşama tutunmaya çalışan Yavuz, doktorlarının tüm çabalarına rağmen 6 gün sonra önceki gün yaşamını yitirdi.
 
Burhaniye İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi minik Yavuz’un feci ölümü aileyi yasa boğdu.
 
Baba İsmail ile anne Leyla Üçünü, evlatlarının ölümü üzerine gözyaşlarına boğuldu. Korkunç kazaya tanık olan abla Büşra Üçüncü, “Her akşam bütün kapıları kapatarak eve giriyordum. Bir önceki akşam demir kapıyı kapamaya çalıştım ama sanki yeriden çıkarılmıştı.
 
Aile yasta
 
Uğraşmama rağmen kapatamadım. İçeri girip anneme söyledim. Ertesi günü annem çalışan işçilere söyleyince işçiler onu tekrar kızağın üzerine oturttular. Akşam üstü bu olay oldu. Üst katta odadaydım. Çok büyük bir gürültü duydum. Pencereye çıktığımda kardeşim kanlar içerisinde yerde, üzerinde de demir kapı vardı. Şok geçirdik. Kapıyı kaç kişi zar zor aldık” dedi.
 
Minik Yavuz, dün Edirnekapı Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında acılı anne ile baba güçlükle ayakta durabildi.
 
vatan