Edu"nun sakatlığı sonrasında Lugano ile yeniden görüşmelere başlayan Fenerbahçe Yönetimi, bu oyuncu konusunda Lazio ve Hamburg ile yarışıyor.
Uruguaylı oyuncunun istediği parayı vermeyen ve kendi tekliflerini sunan sarı-lacivertliler, bunun kabul edilmesi durumunda Lugano ile sözleşme yenileyecek. Ancak eski futbolcu ile Fenerbahçe Yönetimi arasında, yaptıkları öneriler arasında büyük fark bulunuyor. Lugano"nun istediği fiyatın yarısını öneren sarı-lacivertliler, futbolcunun yanıtını bekliyor.
Radio Globo"ya konuşan Lugano ise pazar günü bir Avrupa kulübüne imza atacağını açıkladı. İtalyan basını, bu takımın Lazio olduğunu öne sürdü.

Daum"dan beş isim
Bu arada Fenerbahçe Yönetimi, Alman teknik adamın önerdiği beş futbolcuyla temasa geçti. Lugano ile üçüncü kez masaya oturan ancak henüz anlaşma sağlayamayan yönetim, bu futbolcu ile anlaşma yenileyemediği taktirde bu oyunculardan birisini alacak.
Sion ile oynanacak olan Avrupa Ligi ön eleme maçları öncesi savunmasında sorun yaşandığını gören sarı-lacivertli yönetim, stoper sorununu çözmek için harekete geçti.
İsimleri gizlenen beş futbolcunun bazılarının Avrupa liglerinde görev yaptığı, diğerlerin de Güney Amerika takımlarında oynadığı belirlendi. Bir oyuncunun ise Arjantinli olduğu ortaya çıktı.
Milliyet