Ünlü çanta markası Louis Vuitton üzerinde esnek ekranı bulunan ilginç modellerini sergiledi. Görünen o ki esnek ekranlar sadece telefon üreticilerinin dikkatini çekmemiş. Ünlü markanın New York'ta gerçekleştirdiği Cruise 2020 defilesinde görücüye çıkan çantaların birinde tek diğerinde iki adet esnek ekran bulunuyor.

Louis Vuitton AMOLED ekranlı çantalarını görücüye çıkardı!

Teknolojiyle yakın çalışan markaların ürünlerinde sıkça görülen esnek ekranları moda dünyasında da görmeye başladık. Lüks giyim markası Louis Vuitton, esnek ekran çılgınlığına katılan en son şirket. Ünlü moda evinin yeni tanıttığı çanta kreasyonunda gömme esnek ekranlar dikkat çekiyor. Marka Engadget'a yaptığı açıklamada AMOLED ekranların 1,920 x 1,440 çözünürlüğe sahip olduğunu ifade etti.

Ünlü markanın New York'ta gerçekleştirdiği Cruise 2020 defilesinde görücüye çıkan çantaların birinde tek diğerinde iki adet esnek ekran bulunuyor. Ekranlarda ise bir web tarayıcısının demosu ve rastgele sıralanmış çeşitli şehirlerden manzaraların videosu dönüyor.

Louis Vuitton, ekran tedarikçisi hakkında herhangi bir açıklama yapmamış. Ayrıca çantaların satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Sadece prototip aşamasında kalabilir. Ek olarak oldukça pahalı ürünleri bulunan markanın, üzerinde ekran bulunan bir çantayı nasıl bir fiyatlandırma ile sunacağı büyük soru işareti olsa da, satışa çıktıkları takdirde (daha önce kablosuz kulak içi kulaklıkların 1000 Dolar'dan satıldığı düşünüldüğünde) oldukça pahalı ücretlendirilecekleri olası görülüyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU