Lojistik sektörünün önde gelen firmaları ile üniversitelerin lojistik bölümleri, Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Lojistik Günleri kapsamında Kuşadası Korumar Otel'de bir araya geldi.
Lojistikle ilgilenen üniversite öğrencileriyle sektör çalışanlarını buluşturan etkinlik üç gün sürdü. Bu yıl teması "Lojistikte İnovasyon" olan etkinliğin moderatörlüğünü Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı ve Türkiye'de pazarlama kitaplarının ilk yazarı Prof.Dr. Ömer Aybars Tek üstlendi. 12 konuşmacının yer aldığı etkinliğe 200 üzerinde öğrenci ile sektör temsilcileri katıldı.
Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu öğrencilerinin her yıl ülke genelindeki sektör temsilcileriyle buluştuğu önemli organizasyonlarından biri olan ve 25 farklı üniversiteden 200'den fazla öğrenci ve sektör temsilcisinin katıldığı "Lojistik Günleri-4" kapsamında, lojistik sektörünün önemli sorunları ve sektörün durumu görüşüldü. Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ömer Aybars Tek açılış konuşmasını yaptı.
Lojistik Topluluğu Başkanı Uğurcan Söylemez de, "Bu seneki 'Lojistikte İnovasyon' temalı etkinliğimizde, özellikle lojistik sektöründeki yenilik ve değişimleri ele alacağız" dedi.
4. Lojistik Günleri programı kapsamında; Opet Madeni Yağları Lojistik Koordinatörü Deniz Araser, Fillo Kargo Genel Müdürü Serkan Akbudak, Dyo Satın Alma Genel Müdür Yardımcısı Özlem Düzyatan, Borusan Genel Müdürü Kaan Gürgenç, Akzo Nobel Satın Alma Müdürü Emre Akal, Dokuz Eylül Üniversitesi Lojistik Laboratuvarı Müdürü Okan Tuna, İnci Lojistik Koordinatörü Ahmet Üçüncüoğlu, Schenker-Arkas İzmir Şube Müdürü Kemal Gülsular, Maersk Satış ve Pazarlama Müdürü Levent Tekin, THY Kargo Müdürü Elif Yaylalı ve
Schneider Elektrik Tedarik Zinciri ve Lojistik Müdürü Güliz Ölçer gibi alanında isim yapmış sektör temsilcileri konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik liman gezisi ve Şirince köyü turu ile sona erdi.