Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi Denizcilik öğrencilerinin yanı sıra Okul Müdürü Şengül Aktürk, Müdür Yardımcısı Mehtap Şen, Öğretmenler Ümit Gidersu, Ahmet Anılır ve Zerrin Küsmez katıldı.
Gerçekleştirilen kıyı temizliğiyle ilgili konuşan Okul Müdürü Şengül Aktürk, “Bu kampanya ile okulumuzun topluma daha yararlı birey olduğunu, doğaya verdiği önemi ise tam anlamıyla kanıtlamış olduğunu düşünüyorum ve bu kampanyayı başlatan eğitmen Ümit Gidersu"ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Okul öğretmenlerinden Ümit Gidersu da, “Didim"de bulunan köy hizmetleri koyu halkın kış aylarında hafta sonu ailece gidip piknik yaptığı, balık tuttuğu, yürüyüş yaptığı, yaz aylarında ise sahilinden ve denizinden yararlandığı nezih bir koydur. Fakat bulunduğu durum neticesi ile belirttiğimiz sosyal faaliyetler gerçekleştirilememekteydi. Bu güzel yeri çirkin görüntülerden arındıran çöp toplama kampanyası ile Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi doğaya yeniden temiz bir yer daha kazandırdı” diye konuştu.