Edinilen bilgiye göre, halası ve aynı okulda birlikte okuduğu ağabeyi ile Yenimahalle'de yaşayan lise 2. sınıf öğrencisi T.T. (15), saat 14.00 sıralarında dedesinin evinden izinsiz olarak aldığı ruhsatlı tabancaya kafasına ateş ederek intihar etti. Nazilli Devlet Hastanesi'nde çalışan T.T.'nin halası, saat 16.00 sıralarında eve gelince genç kızın cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından genç kızın cesedi otopsi için Nazilli Devlet Hastanesi morguna
kaldırıldı. Sinir krizi geçiren genç kızın ağabeyi hastaneye kaldırılırken, mahalle sakinleri silah sesi duymadıklarını ifade ederek, "Kızımız sakin bir yapıdaydı. Ağabeyi ve halası ile yaklaşık bir yıl önce buraya taşındılar. Yaşamına neden son verdiğini hala aklımız almıyor. Çok üzüldük" dedi.
Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Müdürü Nail Çakan ise, "Öğrencimiz derlerini hiç aksatmazdı. Şu ana kadar hiçbir devamsızlığı yok. Öğretmenleri ve arkadaşları onu çok severdi. 1. dönemde ise teşekkür belgesi alarak iyi bir öğrenci olduğunu belgeledi. Ölümüne bir anlam veremediğimiz gibi çok üzüldük. Allah'tan rahmet diliyorum. Acımız büyük" dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.