Zonguldak Atatürk Lisesi öğrencisi Ş.G., ;2 yıl önce tanıştığı işsiz T.T. ile arkadaş oldu. T.T., bir süre sonra iddiaya göre Ş.G."ye tecavüz etti. T.T."nin kimseye anlatmaması için tehdit ettiği Ş.G., daha sonra kendi okulundan ve başka okullardan toplam 9 liseli öğrencinin daha tehditle tecavüzüne uğradı.

Bu ;süreçte ilaç içerek intihara ;kalkışan Ş.G., tedavisinin ardından yaşadıklarını rehber öğretmenine anlattı. ;Ş.G., ;daha sonra da öğretmeniyle birlikte polise şikayette bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, dün T.T. ile birlikte ;yaşları 15 ve 16 arasında değişen küçük kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen 9 liseliden ;6"ısını gözaltına aldı. 3 öğrenci ise ;bulunamadı.

Bugün polisteki sorgularının ardından Adliye"ye sevk edilen şüpheliler, Ş.G. ile kendi isteği üzerine cinsel ilişkiye girdiklerini ileri sürdü. ;Savcı, ifadelerinin ardından 6 liseliyi ;serbest bıraktı. ;Nöbetçi mahkemeye sevk edilen T.T. ise tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer 3 şüpheli öğrenci ise aranıyor