G.Saray'da gelecek sezon kaptanlık görevini Lincoln üstlenecek. Feldkamp'la yıldızı bir türlü barışmayan Lincoln de çok iddialı konuştu. Brezilyalı futbolcu bu sezon çok farklı bir Lincoln izlettirme sözü verirken, 'Şampiyon yine biz olacağız' dedi.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampına geç geldiği için ceza verilmesi gündeme gelen Casio Lincoln Almanya'daki hazırlık kampında gösterdiği performansla kendisini affettirdi. Brezilyalı yıldız futbolcu yeni sezonda sarı-kırmızılı takımın hem saha içi, hem de saha dışı lideri olma görevini de üstlendi. Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, daha önceden Almanya'dan tanıdığı Lincoln'e kaptanlık görevini vermeyi düşündüğünü söyledi. Alman teknik adamın bu düşüncesi Brezilyalı yıldızın moralini de iyice yükseltti.

BU LİNCOLN İZLENİR

Geçen sezon eski teknik direktör Feldkamp'la yıldızı bir türlü barışmayan, Skibbe ile kendisini yeniden bulan Lincoln'ün kamptaki futbol oynama iştahını görenler, yıldız futbolcunun bu sezon mükemmel bir performans göstereceğini söylüyor. Lincoln de bu konuda oldukça iddialı konuşuyor. Geeçen sezon kadro dışı kalan ve bir çok maçta sakat olduğu için forma giyemeyen Brezilyalı yıldız, yeni sezon her şeyin çok farklı olacağını belirterek, 'Lincoln'ü izlemeye doyamayacaksınız' dedi.


YİNE ŞAMPİYONUZ

Galatasaray'ın geçen sezondan daha iyi bir kadroyla lige başlayacağını söyleyen Lincoln, 'Genç bir kadro ile şampiyon olduk. Ancak takım arkadaşlarımın çoğu Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynadı ve deneyim kazandı. Orada ne kadar iyi oyuncular olduklarını gösterdiler. Yeni gelen oyuncularla kadromuzu takviye ettik. Geçen yıldan daha iyi bir kadromuz var. Şampiyonluğu yine kimseye kaptırmayız' diye oldukça iddialı konuştu.


Skibbe ile kendimi buldum

Yeni teknik direktör Skibbe ile bambaşka bir hava yakaladığını belirten Brezilyalı futbolcunun takım arkadaşlarına, “Beni çok iyi anlıyor. Onun desteğiyle gelecek sezon çok daha iyi bir Lincoln izlettirmek istiyorum. Geçen sezon yaşadıklarımı bir kenara bıraktım. Gelecek sezon benim yılım olacak” dediği öğrenildi.