.Saray"da oyuncu alımlarıyla ilişkisi kesilen ve Lincoln"e odaklanan Sezgin, önce Sambacı"nın menajeri Wittmann, ardından da Frankfurt ile Dortmund"la görüşüp "kurtuluş" yolu arayacak

LINCOLN adeta G.Saray"ın üstüne yapıştı! 2007-08 sezonunun başında Schalke"deki 10 numaralı formasını bırakıp, 5 milyon Euro"ya sarı-kırmızılılara imza atan Brezilyalı"nın kontratı fesh edildi ama sıkıntısı bitmiyor.

G.SARAY"A maliyeti toplamda 14 milyon Euro olan Lincoln için Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya "turnesi"ne çıktı. Başkan Adnan Polat tarafından yapılacak transferlere karıştırılmayan ve Sambacı oyuncunun durumu için özel görevlendirilen Sezgin, dün Düsseldorf"a giderek zorlu maratona start verdi.

ÖNCELİKLİ olarak Lincoln"ün menajeri Roger Wittmann"la masaya oturacak olan Sezgin, ardından Frankfurt ve Dortmund"la görüşüp, oyuncuyu ellerinden çıkarmak istediklerini anlatacak, pazarlıklar yapacak.
İKİNCİ PLAN DA HAZIR

KONTRATININ bitmesine 2 yıl varken, yönetimin sabrını taşırdığı için sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilen 30 yaşındaki yıldız için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlendi. Daha önce 1.5 milyon Euro ile Aslan"ın kapısını çalan Wolfsburg"dan sonra daha yüksek bir teklifle karşılaşmayan sarı-kırmızılılar, istenilen rakama ulaşılırsa Lincoln"ü hemen satacak. Çünkü Brezilyalı, İstanbul"da kalan 2 yıllık kontratının peşini bırakmayı düşünmediği için G.Saray"ı mahkemeye verdi.

MAHKEME sürecinin sonucu şu an itibariyle kestirilemezken, eğer Lincoln başka kulübe giderse davanın düşmesi bekleniyor. G.Saray"dan yılda 2.5 milyon Euro alan Lincoln"e Frankfurt veya Dortmund"un bu parayı verecek olmasını uman yönetim, aksi bir durumda konuyu mahkemede sonuna kadar götürmeyi planlıyor./vatan