G.SARAY Florya Metin Oktay Tesisleri"nde dün "Lincoln klasiği" yaşandı. Daha önce yönetime hazırlık kampına zamanında katılacağını söyleyen Brezilyalı, dün yapılan ilk idmanda da mumla arandı.

TAKIMIN başına yeni getirilen Frank Rijkaard"ın otoriter tavrını bile hiçe sayan Sambacı için galatarasay.org"dan "yaptırım" uygulacağı açıklanırken, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de futbolcusuna sinirini saklayamadı. “Yönetim Kurulu"nda konuşulup, kararlaştırılacak. Çıkan karara göre de ceza verilecek. Bu onun 4. geç kalışı.. Schalke ile görüştüğünü de biliyoruz ama parada anlaşamadılar” ifadelerini kullanan Sezgin, Rijkaard"a da konuyu aktardı.

GEÇEN sezon hazırlık kampına 1 hafta geç gelerek, tam 104 bin Euro para cezası ödeyen Lincoln, Bülent Korkmaz döneminde ülkesine gitmek için yönetimden izin istemiş, aldığı "olumsuz" cevaba rağmen 10 bavulla Brezilya"ya gitmişti. 23 Mart"ta gidip 1 hafta sonra gelen Lincoln"e o zaman da 70 bin Euro ceza kesilmişti. Tabii Lincoln bir de saha içinde yaptıklarından toplam 84 bin Euro ceza yedi.

KRİTİK TOPLANTI!

YENİ sezon hazırlıklarına gelmeyen Lincoln"ün artık G.Saray"da kalması zor gözüküyor.. Çünkü yönetim, futbolcusunun cezadan kaçmayarak, para ödeyerek kulübü "suistimal" ettiğini düşünmeye başladı. Ne de olsa Brezilyalı oyuncu 3. sezonunu yaşadığı G.Saray"dan şu ana kadar isim hakkı dahil 13 milyon Euro gelir elde etti.. Ama en büyük problem Rijkaard..

DÜMENE yeni geçen Hollandalı teknik adamın, otorite sağlamaya çalıştığı takımı önünde "fiyakası" bozuldu ve bu Rijkaard için her şeyden önemli.. Şu detayı da unutmayalım.. G.Saray"da 3. sezonunu geçiren Lincoln, hangi hocayla ters düştüyse o teknik adamla yollar kesin olarak ayrıldı.

LİNCOLN krizi ile ilgili olarak Haldun Üstünel, “Yarın (bugün) yönetim kurulu toplanıp konuyu değerlendirecek” açıklamasını yaptı. - vatan