Performansı ve futboluyla ağır eleştirilere maruz kalan ve UEFA Kupası"nda Hamburg ile oynanan ilk maçta oyundan çıkarken teknik direktör Bülent Korkmaz"a yaptığı el hareketi sonrası şimşekleri iyice üzerine çeken sambacı, Zenit"e yeşil ışık yaktı.

Galatasaray"da huzursuz olduğu için ayrılmayı kesin olarak kafasına koyan Lincoln, kendisini ısrarla transfer etmek isteyen Rus kulübüne gitmek için hazırlıklara başladı.

Meira"nın da rolü var

Deplasmandaki Trabzonspor maçının ardından dün de Bülent Korkmaz tarafından yedek kulübesine çekilen Lincoln"ün sezon sonunu beklemek istemediği ve hemen Rusya"nın yolunu tutmakta kararlı olduğu öğrenildi.

Galatasaray"ın Zenit"e sattığı Portekizli Fernando Meira"nın da bu transfer harekatında önemli rol oynadığı belirtilirken, sarı kırmızılı yöneticiler ise Brezilyalı yıldızla ilgili kesin kararlarını vermek için sezon sonunu bekliyor.

Geçen sezon Schalke 04"ten, Galatasaray"a 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığı gelen ve yıllığı garanti olmak üzere 3 milyon 200 bin Euro"ya 4 sezonluk imza atan Lincoln için hafta içinde Zenit yöneticileri, sarı kırmızılıların kapısını çalacak.

Bu arada dün yedek kalan Lincoln"ün gönlünü yine sarı kırmızılı taraftarlar aldı. Galatasaray seyircisi maç öncesi sambacı lehine tezahürat yapıp, yıldız oyuncuyu tribünlere çağırıp alkışladılar. Bülent Korkmaz ise Brezilyalıyı sildiğini adeta gözler önüne serdi. Yedek bıraktığı Lincoln"ü maç boyunca ısınmaya dahi göndermedi.