AYDINPOST/Murat Uçkaç-Aydın Tek Lider Eğitim Kurumu Tiyatro Topluluğu’nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği tiyatro gösterilerinin 3.cüsü Aydın Kültür Merkezi tiyatro salonunda gerçekleştirildi.

Tiyatro oyunundan görüntüler için tıklayın...

Dershane öğrencilerinin kendi aralarında oluşturdukları tiyatro grubunda  4 kişi geçen sene, 10 kişisi de yeni dönem öğrencilerinden oluşan toplam 14 öğrenci sahne aldı. Amatör olarak oluşturulan Tek Lider Eğitim Kurumu öğrencilerinin  oluşturduğu tiyatro topluluğu oyunlarını kendileri yazıp, kendileri yönettiler.  Dışarıdan hiçbir destek almadıklarını ve tüm çalışmalarını dershanenin sınıflarında yaptıklarını belirten tiyatro topluluğu lideri Burak Ünal, “Oyunları kendimiz yazıyor kendimiz oynuyoruz. Profesyonel olarak hiçbir destek almadık, bugün burada bu kadar kişiyi güldürebiliyorsak ne mutlu bize.Arkadaşlarımızı sınav stresinden uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Bizi çalışmalarımızda ve bu gece yalnız bırakmayan tüm dershane yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Tek Lider Eğitim Kurumu öğrencileri ve velilerinin katıldığı tiyaro gösterisi öğrencilerin uzun süren calışmalar sonucunda hazırladıkları Atatürk portesini öğretmenlerine hediye etmeleriyle son buldu.