AYDINPOST MAGAZİN/Elvan Çetin-Açıköğretim ve KPSS'de 10 yıllık süreyi geride bırakan Tek Lider Eğitim Kurumları, 8'nci mezunlarını verdi. 
Toplam 170 öğrenciyi mezun eden Tek Lider Eğitim Kurumları, gelenekselleştirdiği mezuniyet gecelerinin bir yenisini daha gerçekleştirdi. 
 
 
Esra kır bahçesinde düzenlenen geceye Tek Lider Dershaneleri Genel Müdürü Adem Erdem, Özel Tek Lider Dershaneleri ve Yargı Yayınevi Koordinatörleri Mustafa Gümüş, Engin Polat, Güven Göllüoğlu ve dershane öğretmenleri, Açık Öğretim Fakültesini bitiren dershane öğrencileri ve öğrencilerin yakınları katıldı. 
Gecede konuşan Özel Tek Lider Dershaneleri Genel Müdürü Adem Erdem, öğrencilerin yanı sıra özverili çalışmaları ve gece gündüz demeden öğrencilerin yanında olan dershane öğretmenlerini kutlayarak, her dönem zorlu bir yolculuğa çıktıklarını ve aldıkları başarıların yorgunluklarını giderdiğini söyledi. 
Diplomalarını alan öğrencilere daha sonra keplerini büyük bir mutluluk içinde çıkartıp fılattı. Geç saatlere kadar devam eden gecede mezun öğrenciler doyasıya eğlendi.