2. Lig'in son maçında Tuzla'ya yenilerek küme düşen Aydınspor 1923'te kongre kararı alınması beklenirken, kulübün başkanlığına talip olan Aydınlı işadamı Levent Sabancı adaylığını resmen açıkladı.

Sabancı, başkan olması halinde yönetimde ve takımda yapacağı değişimlerden söz etti. Başkan adayı Sabancı’nın vaatleri arasında; forma reklam gelirlerini arttırmak, Altyapı yaz ve kış kursları açmak, Stadyumda, il merkezi ve ilçe merkezlerinde EfeStore mağazaları açmak, GSM şirketleriyle anlaşmak suretiyle Aydınspor09 taraftar destek hattı çıkarmak gibi pek çok yenilik söz konusu.

HİDAYET TÜREN’İN İSTİFA ETMESİ LAZIM

Levent Sabancı, Aydınspor 1923’ün kongre kararı almaktan başka bir çaresi kalmadığını belirterek, “Bu başarısız yönetimin bir an önce değişmesi gerekiyor. Mevcut Başkan Hidayet Türen’in Tuzlaspor karşılaşması sonrası istifa etmesi gerekirdi. Kongre kararı alındıktan sonra başata Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Özlem Hanım olmak üzere Aydınspor’a gönül vermiş herkesi ziyaret ederek desteklerini isteyeceğim” dedi.

Sabancı Aydınspor 1923 futbol takımını hiçbir siyasi partinin arka bahçesi yapılmasına izin vermeyeceğini belirterek, “Aydınspor kulübü, Büyükşehir Belediyesi, AYBA ve bir siyasi partinin takımı değil, Aydın ilindeki, Buharkent'ten Didim’e kadar yaşayan tüm Aydın halkının takımıdır” dedi.

Sabancı’nın açıklamalarının tamamı şöyle;

Aydın'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Aydınsporumuzun iyi yönetilmediği ve düştüğü bu durumdan dolayı Aydın halkı gibi bende derin bir üzüntü duydum. Bu yüzden, Aydınspor'a aday oldum.

Artık gün birlik olma günüdür

Geçmişi bir yana bırakıp, başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm milletvekillerimizin, tüm siyasi partilerin, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu hanımefendi ve yine Efeler Belediye Başkanı Sayın Mesut Özakman, Aydın il ve ilçelerindeki tüm sivil toplum örgütlerinin değerli başkanlarının, ADÜ Rektörümüz Sayın Cavit Bircan’ın, tüm kurum ve kuruluşların, sanayicinin, işadamlarının, geçmişte Aydınspor kulübünde başkanlık- yöneticilik yapan teknik direktöründen futbolcusuna, malzemecisine kadar hatta daha önemlisi bizler gibi, hepimiz gibi Aydın'da yaşayan Aydın sevdalısı bu şehrin havasını soluyan, ekmeğini yiyen suyunu içen, Aydınlı vatandaşlarımızın artık Aydınspor 1923 Kulübümüzün karşıda seyircisi değil, tribünlerde yerini alıp taraftarı olmasını sağlayacağız.

Kavganın ayrıştırmanın değil, birliğin beraberliğin, omuz omuza, birliklerini sağlayıp Aydınspor 1923 takımızı şehrin takımı yapacağız. Aydınspor bu şehrin en büyük marka değeridir.

Aydınsporumuzu eski parlak günlerine geri getireceğiz. Türkiye'nin en güçlü profesyonel kulüpleri arasında ismini geçirip alt yapıya önem verip Aydın çocuklarına Aydınlı futbolculara sahip çıkacağız.

Modern sosyal tesisleri kulübümüze kazandıracağız. Aydınspor'umuza yük olmaya değil, yükünü almak için genç, dinamik, donanımlı ve tecrübeli abilerimizle bir araya gelerek güçlü bir yönetim oluşturacağız.

Aydınspor kulübümüzde futbol oynamak, antrenörlük, yöneticilik yapmak onur ve şereftir.

Kulübümüze, futbol oynamak, antrenörlük yapmak isteyen yüzlerce kişinin olduğunu biliyoruz.

Bizler de bir köprü vazifesi görerek, tüm Aydın’ı birleştirerek, Aydınspor kulübümüzü, Aydın halkının sahiplenmesini ve Aydın halkıyla barışmasını sağlayacağız.

Şu ana kadar Aydınspor'da yöneticilik yapan, kulübe kendi namusu gibi gören yönetici arkadaşların eğer kulüpten şahsi alacakları var ise, bunlardan vazgeçip, kulübümüze verdikleri paraları bağışlamalarını umut ediyoruz.

Aydınspor 1923 futbol takımımızın hiçbir siyasi partinin arka bahçesi yapılmasına izin vermeyeceğiz.

Aydınspor kulübü, Büyükşehir Belediyesi, AYBA ve bir siyasi partinin takımı değil, Aydın ilindeki, Buharkent'ten Didim’e kadar yaşayan tüm Aydın halkının takımıdır.

Aydınsporumuzu eski şanlı tarihini yaşatmak ve tekrarlamak için Bismillahirrahmanirrahim deyip adaylığımı açıklıyorum.

Tüm camiamıza ve Aydın halkına hayırlı olsun.

Levent Sabancı’nın başkan olması durumunda hayata geçireceğini söylediği proje ve fikirler şöyle;

Stadyum tabela reklamları

Forma reklam gelirlerini artırmak

Şuanda olduğu gibi kendi yöneticilerinin reklamları değil, ulusal düzeydeki firmaların reklamlara kulübümüzden gelirini artırmak

Altyapıya önem vererek yaz ve kış kursları

Stadyumda, il merkezi ve ilçe merkezlerinde  EfeStore mağazaları açmak

GSM şirketleriyle anlaşmak suretiyle Aydınspor09 taraftar destek hattı yapmak

İlçelerden maç zamanlarında tribün desteği ve maddi kazanç sağlamak için büyükşehir belediyesinden vatandaşların otobüslerle taşıma işini organize etmek.

Şehrin muhtelif yerlerine reklam panoları yaptırmak.

Aydın il dışındaki Aydın sevdalısı, Aydın hasreti olan işadamlarından destek almak.

Stadı gençlik spor il müdürlüğünden kiralamak suretiyle, konser, ramazan şenliği gibi etkinlikler düzenleyip, kulübümüze gelir sağlamak

Geçmişte görev yapmış yöneticilerimizden, STK'larımızdan, eski ve yeni yöneticilerimizden Danışma Kurulu kurup transfer bütçemizi belirleyip yol haritamızı belirleyeceğiz.

Aydın'da futbol oynayan, teknik direktörlük yapan arkadaşlarımız ve amatör spor kulüplerimizden bir teknik kurul kurup futbol havuzu oluşturacağız.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA