LC Waikiki’nin okul dönemine özel hazırladığı koleksiyonunda yer alan gömlekler, pantolonlar, eşofmanlar, çantalar, şık deri ayakkabılar, spor ayakkabılar, bodyler ve tişörtler yeni okul dönemine şık bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor. Koleksiyonda okula uygun olarak gri, lacivert, siyah ve beyaz, renkler ön plana çıkarken, pembe, mavi ve sarılar da okulu şenlendiriyor. LC Waikiki okul koleksiyonunda 24,90 TL’ye pantolon, 12,90 TL’ye gömlek, 29,90 TL’ye ayakkabı ve 39,90 TL’ye mont sahibi olmak mümkün. 
 
Kızlar okulda hem şık hem rahat… 
LC Waikiki’nin okul özel koleksiyonunda kızların hem okulda hem de günlük hayatta rahatça giyebileceği kısa ve uzun kol gömlekler, triko hırkalar, pantolonlar, eşofman takımları, montlar, yağmurluklar, polo yaka tişörtler yeni sezonda oldukça iddialı.  
Kızlar bu özel koleksiyonda yer alan aksesuar ve ayakkabılarla da okul şıklığını tamamlıyor. Kızlar için özel tasarlanan yenilikçi sırt çantaları ve postacı çantaları, rahat ve modern okul ayakkabıları, çanta ve kalemliği ile takım ürünler göz kamaştırıyor. 
 
Okulun genç delikanlıları için…
Kısa ve uzun kol gömlekler, pamuklu hırka, süveter ve kazaklar, lacivert, gri ve antrasit renklerinde pantolonlar, yağmurluklar, örme pantolon ve hırkalar, polo yaka tişörtler tüm LC Waikiki mağazalarında okulun genç delikanlılarını bekliyor. 
LC Waikiki okul özel koleksiyonunda bulunan rahat ve casual okul ayakkabıları, futbol topu hediyeli sırt çantası, modaya uygun sırt çantaları ve kanvas postacı çantaları ve kalemlikler okulun genç delikanlıları için ideal seçenekler arasında. 
 
Önce LC Waikiki’ye sonra kreşe… 
Kreşe ve anaokuluna gidecek küçükleri unutmayan LC Waikiki, sevimli hayvan tasarımlı peluş çantalar, çanta, beslenme çantası, kalemlikler ve ayakkabılardan oluşan 3D araba temalı özel koleksiyonuyla miniklere keyifli seçenekler sunuyor.