İtalya"nın ünlü takımı Lazio"nun izleme ekibi Kasımpaşa ve Ümit Milli Takım"ın genç futbolcusu Şahin Aygüneş"i izlemek için İstanbul"a gelecek. Şu anda Seri A"da 2. sırada bulunana Lazio"da izleme ekibi Kasımpaşa – Galatasaray maçını izleyecek.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda yaptığı açıklamada, “Lazio, genç forvet oyuncumuz Şahin"le ilgileniyor. Şahin"i izlemek için Galatasaray maçına geliyorlar. Ufak bir sakatlığı var; umarım oyar. Lazio, Şahin"i devre arasında isterse, cevabımız “Hayır” olur; ama sezon sonu için teklif verirlerse düşünürüz. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe"den Şahin için teklif almadık” dedi.

YEKTA, SEZON SONUNDA TRABZONSPOR"A

Sidal, transferin bir diğer gözde ismi Yekta Kurtuluş"un ise sezon sonunda Trabzonspor"a gidebileceğini belirterek, “Yekta için şu anda talebi olan tek takım Trabzonspor. Yönetici Mahmut Aksu ile konuştuk. Görüşmemiz olumluydu. Yekta"yı sezon sonu için istedi. Bu transfer için takas söz konusu değil. Ortak bir noktada anlaşırsak. Yekta"yı sezon sonunda Trabzonspor"a verebiliriz” şeklinde konuştu.

GALATASARAY"A 4 BİN BİLET VEREBİLİRİZ

Galatasaray"ı yenmek için sahaya çıkacaklarını ifade eden Süha Sidal, “Kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimizi kazanmak. Galatasaray taraftarı için 2 bin kişilik yer ayırdık. Eğer bu orandan daha fazla talep olursa bir 2 bin kişilik yer daha açabiliriz. Stadımızın kapasitesi 10 bin kişi” dedi.

BEYOĞLU DERBİSİ

Kasımpaşa – Galatasaray maçını Beyoğlu Derbisi olarak nitelendiren Sidal, “Galatasaray"la yapacağımız maçı "Beyoğlu Derbisi" olarak nitelendirebiliriz. Galatasaray Türkiye"ye mâl olmuş büyük bir takım; ama kuruluş yeri Beyoğlu olduğu için böyle adlandırdık. Biz de Beyoğlu İlçesi"nin takımıyız” diye konuştu.