Olayla ilgili işletme sahibi ile 3 yeğeni gözaltına alınırken, şüphelilerin kokaini lavaş arası kepabın içinde alıcılara servis yaptığı ortaya çıktı.

Aksaray İnebey Mahallesi, Kocibey Sokak 40/B'de bulunan bir kebapçı dükkanında, lavaş arası kokain satıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü B Bölgesi Güven Timleri harakete geçti. Müşteri gibi içeri giren 2 polis, kokain alıcılarının istemekte kullandığı "Bol acılı kebap" şifresiyle siparişi verdi.

Bir süre sonra lavaş ekmek arası kebap içinde folyoya sarılı kokaini alan polis memuru, 75 TL ödedi. Dükkandan çıkmak üzere olan polis, dışarıda bekleyen meslektaşlarını telefonla arayarak, “Kebap çok nefis gelin siz de karnınızı doyurun” diyerek baskın için start verdi. Yapılan baskında kebap ustası Abdullah T., yeğenleri Bekir ve Erkan T. ile 16 yaşındaki M.T. gözaltına aldı. Polis minibüsüne bindirilen 4 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kebapçıda arama yapan güven timleri, asma tavanın döşemesine gizlenmiş bir torba içinde folyoya sarılı 23 paket taş, 4 paket de toz halinde satışa hazır kokain ele geçirdi. Güven timleri kokainleri yanına pişmemiş kebap koyarak gösterdi.