Ünlü işadamı 'Bir arkadaşım yakınına ev alacaktı. Yardım istedi' dedi
 
İstanbul'un birçok yerinde konut projeleri geliştiren işadamı Ali Ağaoğlu, Sarıyer-Maden'de Turyapı tarafından inşa edilen Sarıyer Evleri'nde bahçe dubleksi bir ev için pazarlık yaptı. Yanında ise biri gen iki kadın vardı. Telefonla ulaştığımız Ağaoğlu, 'Bir arkadaşım yakınına ev alacaktı benden yardım istedi, müteahhidi tanıdığım için gittim ve pazarlığı yaptım.
 
İndirim de yaptırdım, evi aldılar. Kendime ya da bir yakınıma ev almadım' dedi. Ancak Ağaoğlu'na evi gezip satış görüşmeleri yaparken eşlik eden genç kadının, sevgilisi olduğu öne sürülen Bige Yıldırımer ile annesi olduğu iddia edildi. Geçen hafta gerçekleşen alışverişin ardından Bige Yıldırımer ve annesinin taşınma hazırlıkları için sık sık siteye gittikleri, komşularla sohbet ettikleri öğrenildi.
 
BELGRAD ORMANLARI'NA KOMŞU
 
Ağaoğlu'nun, dubleks ev için pazarlık yaptığı Sarıyer Evleri, Rumeli Feneri yolu üzerinde Koç Üniversitesi ve Acarkent'in yakınında Belgrad Ormanları'na komşu bir site. Yaklaşık 2 yıl önce yerleşime açılan ve 460 daireden oluşan Sarıyer Evleri, sosyal tesisleriyle de dikkat çekiyor.
 
Ağaoğlu'nun adı, bir süre birlikte olduğu sevgilisi Petek Ertüre ile ayrıldıktan sonra Bige Yıldırımer ile anılmaya başlanmıştı. Yıldırımer, 2007 Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilmişti.
 
Girne Amerikan Üniversitesi'nde iç mimarlık eğitimi alan Yıldırımer, geçen ay, Ağaoğlu'nun 'AGA' plakalı aracıyla İstinye Park'ta görüntülenmişti.