Küresel terörist Usame Bin Ladin (57), Pakistan'da öldürüldü. Ancak ABD'nin nokta operasyonu oldukça düşündürücüydü! İşte soru işaretleriyle dolu olan operasyona bir darbe de İran'dan geldi. İran İstihbarat Bakanı Haydar Muslihi, Usame'nin daha önce hastalıktan öldüğünü belirtti. Muslihi, şunları söyledi: "Bin Ladin'in daha önce öldüğüne dair kesin kanıt, belge ve bilgiler elimizde. ABD'nin Bin Ladin operasyonu tamamen senaryo. Ayrıca operasyon Amerika'daki iç seçimler ve kötü ekonomik şartları örtbas etmek amacıyla yapıldı." 
 
SAMİ BİN LADİN: 'BABAM YAŞIYOR' 
Bin Ladin'le ilgili bomba bir iddia da oğlu Sami Bin Ladin'den geldi. Sami'nin iddiasını ise Mısır'ın yüksek tirajlı gazetesi El Vafd duyurdu. Gazetede yer alan habere göre Sami, babasının hayatta olduğunu öne sürdü. Sami Bin Ladin, 3 Mayıs tarihinde iki amcası Şeyh Halid ve Şeyh Abdulaziz'i aradı. Sami, amcalarına "Babam yaşıyor, çıkan tüm haberler asılsız" dedi. 
 
HERKES BU OYUNDA
USAME operasyonu sanal aleme de hareketlilik kattı. Küresel bir şirket Bin Ladin'in "öldürülüş anını" bilgisayar oyunu yaptı. "KumaWar Episode 107: Osama 2011" adlı bilgisayar oyunu, kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu arada söz konusu şirket daha önce de Saddam Hüseyin'in yakalanış anını oyun haline getirmişti. 
 
SON MESAJ: FİLİSTİN
Shamikh1.net adlı internet sitesi Bin Ladin'in iddiaya göre ölmeden önceki son video kaydını yayınladı. Bin Ladin, görüntülerde Obama'ya şöyle seslendi: ''Gazze Şeridi'ndeki kardeşlerimiz korku içinde yaşarken sizin barış içinde yaşamanız adil değil. Allah'ın izniyle, İsrailliler'e destek verdiğiniz sürece size saldırılarımız sürecek.'' 
 
PRENS HARRY HEDEFTE
EL Kaide, İngiltere'yi hedef aldı. Örgüt, Bin Ladin'in öldürülmesine karşılık İngiltere tahtının varisi olan Prens Harry'e saldırı düzenleyeceklerini duyurdu. 
 
takvim