AYDINPOST ÖZEL/Murat Uçkaç-Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmete giren Yaşinoğlu Süt Ürünleri Mağazası’nın açılışına, Aydın Ticaret Odası Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu, Aydın Belediye Başkanı Yardımcısı Cemalettin Küçükerol ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılıştan fotoğraflar için tıklayın...

 

Kurdela kesimi öncesinde konuşan AYTO Başkanı Hakkı Dokuzlu, “Aydın ekonomisine değer katacak mağazasının açılışındayız. Fuat arkadaşım, yıllarca toptancılık yaparak ticarette önemli aşamalar kaydetmiş biri. Yaşinoğlu markasını da Aydın’a getirmesinden dolayı tebrik ediyorum. Bu önemli bir girişimdir. Her girişim de ekonomiye can verecektir. Türkiye’nin girişimci sayısını ne kadar artırırsak, refah seviyemiz de daha iyi noktalara gelir. Ben Özgüner Ailesi tekrar tebrik ediyor, hayırlı işler diliyorum” diye konuştu.

DUALARLA AÇILDI

Açılış öncesinde dua okunan Yaşinoğlu Satış Mağazası’nın açılış kurdelasını AYTO Başkanı Hakkı Dokuzlu, Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Küçükerol, Yaşinoğlu Süt Ürünleri Ortakları Sencer ve Fehmi Yaşin, Genel Müdür Hüseyin Saldanlı kesti.

KUYUMCU DÜKKANI GİBİ MANDIRA YAPTI

Yaşinoğlu Ürünlerini Aydınlılara sunan Fuat Özgüner, satış mağazasının konseptiyle de tüketicilerin büyük alkışını aldı.

Hiçbir masraftan kaçınmadan işyerini hazırladığı görülen Fuat Özgüner, “Biz, yemediğimiz hiçbir ürünü burada satmayacağız. İnsan sağlığı bizim için çok mühim. Yaşinoğlu markası da yıllarda güven tesis etmiş ve bu günlere gelmiştir. Aydınlı hemşehrilerimize kaliteli markayla buluşturmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

41 ÇEŞİT ÜRÜN

Mağazada 41 çeşit ürün bulunduğunu belirten Özgüner, “Satış mağazamızda beyaz peynir, taze kaşar, İzmir tulum, teneke tulum peynir, hellim peynir, eritme peynir, tereyağ, kaymak, ayran ve yoğurt çeşitlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Yaşinoğlu bünyesinde toplanan süt, mikrobiyoloji laboratuarında test ve analizlerden geçirdikten sonra pastorize ediliyor. Daha sonra da süt, ayran, yoğurt, peynir ve kaymağa kadar birbirinden lezzetli ürün haline getiriliyor. Aydınlılar güvenle mağazamızda alışveriş yapabilirler” diye konuştu.