Programdan birbirlerine aşık olarak ayrılan çift, 500 bin'lik ödülü vermek için uzatılan yarışmanın son günlerinde yine yan yana kutu açıyor. Hakan ve Gizem'le Hamdi Bey'i, yarışma sonrası başlayan ilişkilerini ve hayallerini Akşam'a anlattı.

- Yarışmaya hangi özelliğinizden dolayı kabul edilmiştiniz?
Hakan: Seçimdeki kriterlerden biri insani yönün kuvvetli olması. Güzel ya da çirkin olmanız gerekmiyor ama ekran karşısında güzel enerji vermeniz gerekiyor.

Hikayeniz olmasa bile gülümsemenizle karşı tarafın o günkü yorgunluğunu alabilmeniz önemli.
Gizem: Özel bir hikayem yoktu. Ekranda duruşum ve doğal olmam önemli oldu.

- Paranızı alabildiniz mi?
Hakan: 6 ile 12 ay arasında ödeme yapılacağına dair Show TV ile yaptığımız bir sözleşme vardı. 6. aydan itibaren paramızı aldık.

- Hakan sen 132 bin, Gizem sen de 135 bin lira kazandınız. Paranızı ne yaptınız?
Gizem: Yarışmaya girerken eğitim için harcarım diyordum ama bu sene zaten okul bitiyor. ev almanın en doğru karar olduğunu düşünüyorum.
Hakan: Ev gibi bir hayalim yok. Kendime yatırım yapmak istiyorum. Oyunculuk yapmayı kafaya çok takarsam yurtdışında eğitim alabilirim. Bunları yaparsam daha iyi evler alacak duruma gelebilirim.

- Hamdi Bey'i gördünüz mü?
Hakan: Ah! Bir görsek neler söyleyeceğiz. Kaç kişiyi yaktı Hamdi Bey. Yarışma sonunda Hamdi Bey ekrana çıkarsa güzel bir sürpriz olur.

- Acun Ilıcalı gerçekten Hamdi Bey'le konuşuyor mu yoksa -mış gibi mi yapıyor?
Hakan: Konuşuyor; test ettim. Karşı tarafta hat varsa telefon kapandığında 'çın' diye bir ses gelir. Hat yoksa ahizeyi kapadığınızda ses çıkmaz. Acun Bey telefonu kapayınca hep ses çıkıyor.

- Artık sokakta yürürken tanınıyorsunuz, hayatınızda nasıl değişiklikler oldu?
Gizem: Yarışmayla hayatım renklendi. Küçüklüğümden beri medyada olma isteğim vardı. Fotoğraf çektirmeyi de severim, bu yüzden tanınmaktan mutluyum. 9 ay yarışmada kaldım; ister istemez herkes beni tanıyor.
Hakan: Yarım saatte gideceğim mesafeyi artık bir saatte gidiyorum. Yolda görüp konuşmak ve fotoğraf çektirmek istiyorlar. Yarışmadan sonra TRT'nin 'Kapadokya Düşleri' dizisinde oynadım; 13 bölümlük bir projeydi. İnşallah yeni projeler olur.

- Sen de Hakan gibi oyunculuk yapmayı düşünüyor musun?
Gizem: Aslında özenmişimdir ama bu konuda eğitimim yok, zaten okulum devam ediyor. Bu yarışmadan sonra bir-iki teklif gelmişti ama devamı gelmedi. Daha kısa süreli olduğu için reklam filmlerinde oynamayı tercih ederim.

- Bu yarışmayla hem para hem de aşk kazandınız, nasıl oldu?
Hakan: Bu yarışmanın bana kattığı en büyük şey Gizem'dir. Biz yarışırken herkes aramızda bir şeyler var sandı. O esnada gerçekten ağabey-kardeş gibiydik. Ama hayat bu, insanlar bir şeyler hissedebiliyor. Belki yarışmanın bitişiyle veda hüznü aramızda bir kıvılcım başlattı. Daha sonra görüşmeye başladık ve gerçekten şimdi çok mutluyuz.

- Yanına yakışıklı bir erkek gelince 'yaşasın' deyip beğenmiş miydin?
Gizem: Beğenmiştim ama hiç o gözle bakmamıştım. Çok iyi dosttuk.
Hakan: Dışarıda buluştuğumuzda da hep birbirimizi korurduk, kardeş gibiydik. Açıkçası aramızda böyle bir şey olacağını hiç tahmin etmezdim. Çok da iyi olmuş, çok mutluyum.

- Peki, Gizem senin dikkatini çekmiş miydi?
Hakan: Tabii ki, o gözleri ben de gördüm. Benim için güzellikten çok insanlığı önemli ki Gizem'de bunlardan çok var.

- Sen yarışmaya girdiğinde bir kız arkadaşın varmış...
Hakan: Evet, ama yarışma sonrasında ayrılmıştık. Bunun Gizem'le bir ilgisi yok, başka nedenlerden ilişkimiz bitti. Bu ilişkide ne ben aldatan tarafım ne de

Gizem ayıran taraf.

- Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Hakan: Her şey kısmet, neden olmasın? Belli şeylerin zamanla rayına gireceğini düşünüyorum. Önce okul, sonra iş.
Gizem: Daha 21 yaşındayım, benim için zaten erken. Önce okulumu bitirip iş sahibi olmam gerekiyor. Hakan da bu konuda destek verdiği sürece neden olmasın, zaten amacımız evlenmek.

- Beni de düğüne çağırırsınız aman bu arada Hakan başka yarışmaya katılmasın da...
Gizem: Evet, katılırsa da yanına kesinlikle kimse oturmasın. (Kahkahalar...)

- Bundan sonra hiç teklif gelmezse hayal kırıklığı yaşar mısınız?
Hakan: Master yapmış ve 6 sene çalışmış biriyim çok büyük reklam ajanslarında çalıştım. Hayattan bir korkum yok. İstediğim yerde iş bulabilirim ama oyunculuk ruhuma iyi gelen bir şey ve kazancı da çok iyi. Yapabileceğime inanıyorum ama olmazsa da hayal kırıklığına uğramam. İnsanlara mesaj verme kaygım olduğu için aslında kendi programımı yapmak isterim. Birlikte bir projede olmayı çok isteriz. Birbirini seven iki genci oynamak hoş olabilir. İkimizi de sevenler var çünkü.
Gizem: Ben de hayal kırıklığına uğramam. Sadece içimde bir hevesti, hevesimi aldığımı söyleyemem, devam etmek isterim.

İKİMİZİN DE HAYRANI VAR-
- Hakan'ın bu kadar çok hayranı olmasını kıskanır mısın? Eminim yolda bir sürü kız onu durdurup konuşmak istiyordur...
Kıskanmıyorum. Onun kadar olmasa da beni de beğenenler ve sevenler var. Bu konuda birbirimize karşı saygılıyız. Genelde genç kızlar faceboook'tan mesajlar yazıyor, yolda görüp sarılmak ve fotoğraf çektirmek istiyorlar bu da çok normal. Yakışıklı biri, tabii ki beğeneni olacaktır. Yarışmaya katılmamış olsaydım bu durumu anlamayabilirdim, acaba aklı kayar mı diye düşünebilirdim.

- Gizem de gayet hoş bir kız, sen kıskanıyor musun?
Genelde genç kızlar erkeklere hayran olur ve duvarlarına posterler yapıştırırlar ama Gizem'in de çok hayranı var. Bizim ilişkimizi açıklamadığımız dönemde arkadaşlarım 'Bize Gizem'i ayarlasana' diyorlardı. Ben de sinir olup bir şey diyemiyordum. Kıskanıyorum çünkü seviyorum; bu çok normal... Ben ona ait olduğumu o da bana ait olduğunu hissettiriyor o yüzden aramızda böyle bir bağ da var.-hürriyet