İki ünlü gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı dün yıldırım nikahıyla dünya evine girdi.

Nikah Nagehan Alçı"nın kanser hastası olan babası Rüştü Alçı"nın tedavi gördüğü hastanede gerçekleşti.

Vatan gazetesinden Özlem Ülkü'nün haberine göre gazeteci Nagehan Alçı 6 aydır birlikte olduğu Taraf Gazetesi yazarı sevgilisi Rasim Ozan Kütahyalı ile dün yıldırım nikahıyla evlendi.

Nikah Nagehan Alçı"nın kanser hastası olan madenci babası Rüştü Alçı"nın tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi"nde yapıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal"ın kıydığı nikaha ailelerin yanı sıra çiftin yakın dostları davet edildi. Hastanenin konferans salonunda gerçekleşen nikahı maden işçileri arasında "işçi babası" olarak anılan Rüştü Alçı yatağında izledi.

Mutluluk hüzün birarada

Babasının salona getirilmesiyle birlikte duygulanan ve ağlamamak için kendini zor tutan Nagehan Alçı"yı eşi Rasim Ozan Kütahyalı sakinleştirdi.

Baba Rüştü Alçı"nın hazırladığı konuşma metninde “Bu evliliğin doğruluğuna olan inancımla gözüm arkada kalmadan kızımı Rasim oğluma emanet ediyorum” sözleri yer aldı.

Nagehan Alçı ise hissetiklerini şu sözlerle anlattı: “Düğünün burada olmasını babama biz teklif ettik. O "olur mu gidin doğru dürüst nikah düğün yapın" dedi. Ama onsuz içimize sinmezdi. İyileşince küçük bir davet yapacağız.” Rasim Ozan Kütahyalı da “Hayatımda hiç kimseyi Nagehan kadar sevmedim” diyerek aşkını dile getirdi.