Kuşadası Golf Resort Otel’deki Club House Restoran’da gerçekleştirilen devir teslim töreninde, ayrıca Kuşadası Ada Rotaract Kulübü Başkanı Volkan Alkış da görevini Tuba Geren’e bıraktı.

2440, Bölge Kuşadası Rotary Kulübü’nde Aysun Akçagül, başkanlık görevini düzenlenen törende İbrahim Durak’a bıraktı. Rotary kulüplerinin gençlik kolu olarak faaliyet gösteren Rotaract Kulübü ile birlikte düzenlenen yemekte, Kuşadası Rotaract Kulübü başkanı Volkan Alkış da görevini Tuba Geren’e devretti.

Grup Carina’nın birbirinden güzel şarkıları ile önce kokteylde, ardından ise Club House Restoran’ın eşsiz günbatımı manzarası eşliğindeki akşam yemeğinde bir araya gelen Kuşadası Rotary Kulübü üyeleri unutulmaz bir gece yaşadı. 2440. Bölge Guvernör Yardımcısı Yıldıray Özmen’in de katıldığı törende Kuşadası Rotary Kulübü başkanlığını devralan İbrahim Durak, projelerini anlattı. Özellikle Kuşadası’ndan Marmaris ve Fethiye’ye kadar olan bölgedeki ormanlara büyük zarar veren çam kese böceğinin yok edilmesi için hazırladıkları proje kapsamında, bu zararlıyı yok edeceklerini anlatan İbrahim Durak, diabet hastalığı konusunda da halkı bilinçlendirmek amacıyla kitap bastıracaklarını söyledi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png