Türkiye genelindeki tüm Türk Telekom şubelerinde yapılan müşteri memnuniyeti ölçüm çalışmaları kapsamında 2010 yılı içinde Ocak, Temmuz ve Kasım aylarında Kuşadası şubesi Türkiye birincisi oldu. Genel toplamda da Türkiye birincisi olan Türk Telekom Kuşadası şubesi için ödül töreni düzenlendi.
Türk Telekom Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Haktan Kılıç, Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Direktör Uğur Batı, Türk Telekom Ege Bölge Müdürü Yücel Yaşar ve Aydın İl Müdürü Mehmet Serdar Korkusuz"un katıldığı törende; Türk Telekom Kuşadası şubesi çalışanları ödüllendirildi. Ödül töreni sonrası ise Türk Telekom yöneticileri ile çalışanları birlikte yemek yedi.
Ödül töreni sonrası Türk Telekom olarak müşteri memnuniyeti odaklı yolculuklarını her geçen gün geliştirdiklerini açıklayan Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Haktan Kılıç, bu konuda Kuşadası şubesinin büyük başarı sağladığını söyledi. Türk Telekom Kuşadası şubesinin kasım ayında tüm müşterilerini Türkiye çapında en fazla memnun eden şube olduğunu kaydeden Haktan Kılıç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Buradaki arkadaşlarımızı kutlamaya ve onların başarısına ortak olmaya geldik. Bu kadar güler yüzlü, bu kadar müşteri odaklı hizmet veren çalışanlarımızın bu mutluluğunu görmek, bunları ilk ağızdan müşterilerimizden dinlemek bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu başarının Kuşadası"nda devam edeceğine inanıyoruz” dedi.
2011 yılında Türk Telekom"un hayata geçireceği yeniliklerle ilgili bilgi de veren Genel Müdür Yardımcısı Haktan Kılıç, bütün çalışmalarını müşterilerinin önceliklerine ve beklentilerine göre yönlendirdiklerini söyledi. Bütün çalışmalarını yaptıkları pazar araştırmaları ve müşterilerinden aldıkları geri bildirimlerle organize ettiklerini kaydeden Kılıç, 2011 yılı içerisinde başlayacak yeni hizmetlerin beğenileceğine inandıklarını sözlerine ekledi.