Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden, yeniden başkanlığa seçildi. 

Bir önceki genel kurulda yapılan kan değişikliği ile son iki yılda tanıtım başta olmak üzere turizm sektörüyle ilgili önemli çalışmalara imza atan KODER’in olağan genel kurulu Korumar Otel’de gerçekleştirildi. Kuşadalı otelcilerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye Otelciler Federasyonu(TUROFED) Başkanı Osman Ayık’ın da katıldığı genel kurul, saygı duruşu ile başladı. Ardından, KODER Başkanı Tacettin Özden, son iki yıl içerisinde derneği yaptığı çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Daha sonra ise seçimlere gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Tacettin Özden yeniden KODER başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu ise Turhan Kesim, Gürsel Tonbul, Rıza Esen, Naile Göçen Çukurova, Ali Sönmez, Serdar Köroğlu, Can Şengöz, Ajlan Kartoğlu, Mehtap İlbahar ve Rıza Türkşen’den oluştu.

Yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği başkanlığına seçilen deneyimli turizmci Tacettin Özden, genel kurul sonra yaptığı açıklamada, başarılı bir genel kurulu geride bıraktıklarını söyledi. Öncelikli hedeflerinin sektörün sorunlarına çözüm bulmak olduğunu kaydeden KODER Başkanı Tacettin Özden, “ Başarıli bir genel kurulu geride bıraktık. Tüm katılımcı meslektaşlarıma, sektör temsilcilerine ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Son iki yıl içerisinde ciddi bir yeniden yapılanma süreci geçirdik. Bundan sonraki önceliklerimiz Kuşadası’nın daha iyi tanıtılması, pazarlanması ve otelcilerin sorunlarına eğilmek. Ayrıca, seektörün kalitesinin yükseltilmesi açısından dernek yönetimi olarak bundan sonraki dönemde de daha yoğun şekilde çalışacağız ve sektörümüz adına projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz “ dedi.

2-102.jpg