Kuşadası Belediyesi’nin yurt dışı fuar maratonundaki son durağı Belçika’nın Anvers şehrinde gerçekleştirilen uluslar arası turizm fuarı oldu.
Belçika’nın Anvers şehrinde 26 Ocak tarihinde başlayan ve 30 Ocak tarihinde sona erecek olan Uluslararası Turizm Fuarı’nda Kuşadası Belediyesi standı Kültür ve Turizm Bakanlığı standı içerisinde yer aldı. Kuşadası Belediyesi’ni Kuşadası'nı Belediye Meclis üyesi ve Korumar otel genel müdürü Tacettin Özden'in temsil ettiği fuarda ayrıca Pine Bay Holiday Resort Genel Müdürü Tayfun Güleryüz ile Kuştur Otel Genel Müdürü Metin Tekin de tanıtım çalışmaların da yer aldı.
Anvers fuarını ve Kuşadası Belediyesi’nin başarıyla devam eden tanıtım çalışmalarını değerlendiren Belediye Meclis Üyesi ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, Londra ile başlayan sürecin Hollanda’daki fuarda üst seviyeye çıktığını hatırlatarak, “ Hollanda'dan sonra Benelux ülkelerindeki fuarlara katılarak Kuşadası’nın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Belçika Kuşadası turizminde çok önemli bir pazar payına sahip. Bu payımızı bir yandan korumak bir yandan da geliştirmek adına yapacağımız tanıtım faaliyetleri büyük önem taşıyor. Bu amaçla burada bulunuyoruz ve Kuşadamızı en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz "dedi.
SIRADA BRÜKSEL FUARI VAR
Bu arada, Kuşadası Belediyesi’nin Anvers'den sonra Belçika'daki ikinci tanıtım durağı Başkent Brüksel'de 2-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Brüksel Turizm Fuarı olacak. Burada Bakanlık standının yanında 24 metrekarelik özel standda yer alacak olan Kuşadası Belediyesi gerçekleştirilecek yoğun katılım ve tanıtımla adeta gövde gösterisi yapacak.