Aydın Süper Amatör Futbol Ligi"nde ilk üçe girerek, Deplasmanlı Bölgesel Lige yükselen Kuşadası Gençlikspor, sezonu açtı.
Yönetimdeki kan değişikliğinin ardından yeni sezonla ilgili topbaşı yapan futbolcular, ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Yeni Teknik Direktör Bayram Mecram yönetiminde Kuşadası Özer Türk Stadyumu"nda gerçekleşen antrenmana 24 oyuncu katıldı. Geçmişte Kuşadası Gençlikspor forması da giyen ve bu yıl takımın teknik direktörlüğüne getirilen Bayram Mercan, ilk idmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Yeni bir oluşum yaptıklarını kaydeden Kuşadası Gençlikspor Teknik Direktörü Bayram Mercan, yeni sezon için takıma faydalı olacak en iyi transferleri yapmak için çaba sarf ettiklerine dikkat çekerek şuan içinde takım da yeni oyuncuların bulunduğunu ve bu oyuncuların sayısının artacağını vurguladı.
Kuşadası Gençlikspor Takım Kaptanı Mutlu Sezer ise takım olarak sezona en iyi şekilde hazırlanıp Kuşadası Gençlikspor"u olması gerektiği yere getirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine dikkat çekti. Yeni transferi de değerlendiren Sezer, takıma yeni gelen oyuncuların takımdaki diğer oyuncularla hiçbir adaptasyon sorunu çekeceğini sanmadığını çünkü gelen oyuncularında yetenekli oyuncular olduğunu vurguladı.
Bu arada, Kuşadası Gençlikspor"da teknik heyet şu isimlerden oluştu; Teknik Direktör Bayram Mercan, Yardımcı Antrenör Hakan Çıkrıkçıoğlu, Menajerler Ahmet Aysu, Hakan Ündey.