Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bayram tatili için Kuşadası"na geldi. Bakan Gönül, AK Parti"nin Kuşadası Belediye Başkan adayının Metin Akar olarak kesinleştiğini belirtti.
Bayram tatilini Kuşadası Kadı Kalesi Mahallesi"ndeki İdareciler Sitesi"nde geçiren Bakan Gönül, akşam saatlerinde AK Parti Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Metin Akar"ı Birlik Yapı Kooperatifi"ndeki evinde ziyaret etti.
Bakan Gönül, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada AK Parti"nin Kuşadası"ndaki belediye başkan adayının Mali Müşavir Metin Akar olduğunu açıkladı. Konuşmasında, “Sayın Akar"a Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan"ın selamını getirdim. Daha önce aday adaylığını açıklayan Metin Akar"ın yerel seçimlerde Kuşadası"ndaki belediye başkan adayımız olduğunu sözlü olarak tebliğ ediyorum. Önümüzdeki günlerde seçimlerden sorumlu yetkili arkadaşımız Sayın Akar"ın mazbatasını gönderecek. Kuşadası Belediye Başkan adayımız kesin olarak Metin Akar"dır. Kuşadası"na hayırlı olsun. Seçimleri Sayın Metin Akar ile mutlaka kazanacağız” dedi.
Bakan Gönül"ün ziyaret sırasında Metin Akar"ı sözlü olarak partinin adayı olduğunu açıklaması Akar"ın evinde büyük sevinç oluşturdu. Akar, “ Bakan"ın açıklaması beni son derece mutlu etti. Mazbatam geldiğinde hazırladığım 72 proje ile Kuşadası halkının karşısına çıkacağım. Hükümetimizin de desteğiyle Kuşadası"nın tüm sorunlarını çözeceğim” diye konuştu.