Aydın PTT Başmüdürü Muslu Uslu ve PTT Başmüdürlüğü çalışanları, 169. yıl kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Anıttaki çelenk sunma töreninin ardından Başmüdür Uslu ve PTT çalışanları, Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Muslu Uslu, PTT olarak Aydın"da geçen yıl bin 500 kargo işlemi gerçekleştirdiklerini bu yıl ise bu rakamın 8 bine ulaştığını söyledi. Özel sektörle aynı koşullarda hizmet vermelerine rağmen özel sektörden daha ucuza hizmet ürettiklerini kaydeden Uslu, Söke, Nazilli ve Kuşadası"nda insansız büroya geçiş yaptıklarını bu bürolardan bankamatikten nasıl faydalanılabiliyorsa, aynı şekilde faydalanılabildiğini belirtti. Aydın"daki Arpaz Kalesi ve Güvercinadası Kalesi pulları bastırmak için girişimde bulundukları bilgisini veren Muslu Uslu, kuruluşlarının 169. yılı olması dolaysıyla Aydın merkez şubelerinde 169 sıra numaralı işlem yaptıran müşterilerine de pul koleksiyonu hediye ettiklerini söyledi.

Hizmetlerinden dolayı PTT adına Aydın PTT Başmüdürü ve çalışanlarına teşekkür eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, PTT"nin köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatarak, gelecek yıllarda da PTT"nin güzel çalışmalar içerisinde olacağına inandıklarını söyledi.