Velilerinde katıldığı şölende minik öğrenciler hünerlerini sergiledi. Okul Kurucuları Nursen Dankı ve Nurgül Apuhan"ın organize ettiği etkinlikte Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan minikleri yalnız bırakmadı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Kurucu Nursel Dankı, geceye katılan tüm konuklara çok teşekkür ederek “Yunuslar ailesi olarak kuruluşumuzun ikinci yılında sizlerle birlikte olmaktan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Bu gece aramızda bulunan 26 öğrencimiz anne ve babalarına değişik sürprizler hazırladı. 3-6 yaşa arasındaki çocuklarımızın kendilerince hazırladıkları programı beğeneceğinizi umuyorum. Sizlerle bir kez daha buluştuğumuz ikinci geleneksel kutlamamızda birlikte olmaktan dolayı öğretmen arkadaşlarım adına hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. Yunuslar ailesi gün geçtikçe sizlerle birlikte büyüyor” dedi.
Gecede minikleri kutlayan Belediye Başkanı Aytekin Kaplan da, “Sizlerle özellikle de çocuklarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Belediye olarak eğitime önem verdiğimiz ilk yer olan anaokullarının daha etkin hale gelmesi için her türlü desteği vermekteyiz. Kaymakamlığımızın da bu çalışmalarda öncü olması en büyük desteğimizdir. Sizlerin ihtiyacını, sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur” diye konuştu.
Gecede canlı müzik ve palyaço gösterileri eşliğinde gönüllerince eğlenen anaokulu öğrencileri yaş günü pastasını Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ile birlikte kestiler. 10. yıl marşı eşliğinde şarkılarını söyleyen minik öğrenciler, gecenin açılışında söyledikleri İstiklal Marşı"nın ardından yine büyük alkış aldılar. Gece sonunda ise final velilerin çocukları ile yaptıkları dans büyük alkış aldı.