Adalet ve Kalkınma Partisi"nin (AK Parti) 7. Kuruluş Yıl Dönümü AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatında törenlerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşu ile başlayan törenlere AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, AK Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, AK Parti Nazilli ilçe, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı.
Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, 7 yılda partilerinin köklü bir parti haline geldiğini ifade ederek “AK Parti kuruluşundan bu zaman kadar geçen 7 yılda büyük sıkıntılar yaşamış ancak milletinden aldığı güçle bugünlere kadar gelmiş ve köklü bir parti olmuştur. Kapatılma davasının ardından bizlere daha fazla görev düşüyor. Şimdi daha çok çalışma zamanıdır. Çünkü partimizin kapatılma davasını ellerini ovuşturarak izleyenler büyük bir şok yaşatılmıştır. O nedenle bize düşen daha fazla çalışmaktır. Partimizin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
AK Parti"ye halkın sevgisinin gün geçtikçe artığını savunan Ertürk, “Halkımızın bize olan inancı ve partimizin hizmet aşkı sayesinde bugünlere gelinmiştir. Son 6 yılda büyük global krize ve kapatılma davasına rağmen ülkemizin gelişimi sürmüş ve her alandaki yatırımlar yeniden başlamıştır. Şu anda düşünmemiz gereken yaklaşan yerel seçimlerdir. Belediye Başkanlıklarının kazanılması için bütün gücümüzle çalışacak ve milletimize olan hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Milletimiz yerel seçimlerde de partimize olan güvenini bir kez daha gösterecektir” diye konuştu.