Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamındaki 14. Spor Şenliği müsabakalarında başarı olarak 2 Lig"den 1. Lige yükselen takımlar Adnan Menderes Üniversitesi Kapalı Spor Salonun da düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını aldı.
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu"nun da katıldığı ödül töreninde başarılı takımların kupa ve madalyalarını Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr Kemal Tanel verdi. Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Şükrü Boylu"da başarılı takımların oyuncularını tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Boylu, öğrencilerinin başarılarını tüm hayatları boyunca sürdürecekleri olan inancını belirtip önlerindeki yeni müsabakalarda da başarılar diledi. Başarılı takımların sporcuları da aldıkları ödülün mutluluğu ile uzun süre sevinç gösterilerinde bulundu.
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 14. Spor Şenliği 2. Lig Gruplarından 1. Lige çıkan ekipler ise şu takımlardan oluştu. Futbol"da Çine MYO, Sultanhisar MYO, Nazilli İİBF, Basketbol erkeklerde Çine MYO, Söke MYO, Nazilli İİBF, Voleybol bayanlarda Veteriner Fakültesi, Bozdoğan MYO, Voleybol erkeklerde Fen Edebiyat Fakültesi ve Sultanhisar MYO.