Sunderland'in golcü oyuncusu Nicklas Bendtner'in, pizza almak için gittiği restoranda parasının çıkışmadığı ve bunun üzerine çevresindekilerden borç almak zorunda kaldığı öğrenildi.
 
Danimarka'da yayımlanan Ekstrabladet gazetesinin haberine göre; Bendtner, Kopenhag'daki bir restorana pizza almak için uğradı. Siparişi hazırlanan futbolcu, kredi kartında arıza çıkması ve cebindeki paranın yetersiz olması nedeniyle restoran sahiplerine kim olduğunu anlatmaya çalıştı. Bendtner'in, ''Benim kim olduğumu bilmiyor musunuz? Ben istesem bütün bu pizzacıyı satın alırım'' diyerek çıkışmasına aldırış etmeyen çalışanlar, futbolcuya ''para yoksa pizza da yok'' diyerek cevap verdi. Bendtner bunun üzerine şansını pizzacıdaki diğer müşteriler üzerinde denedi ve iki genç kız, futbolcuya yardım etmeyi kabul ederek pizzaların parasını ödedi.
 
Restorandaki bir başka müşterinin açıklamalarına da yer verilen haberde, futbolcunun pizzaları bir süre alamaması nedeniyle oldukça kaba bir tavır takındığı, mekandaki herkesin olayı şaşkınlıkla izlediği ileri sürüldü.