Eskortluk grubu "Black Beauties"i işleten İngiltere'nin iyi bilinen "Madam"ı, eski hayat kadını 45 yaşındaki Natalie Rowe'un, anılarını anlattığı kitabının yayına hazırlanması büyük merak uyandırdı.

Sunday Mirror gazetesine konuşan Natalie Rowe kitapta yer alan 4 milletvekili, 2 bakan, bir banka, bir de televizyon yöneticisinin bu nedenle büyük rahatsızlık içinde olduklarını söyelyerek "Ancak hiçbir şeyi es geçmedim. Olanları anlatım" dedi.

Pek çok milletvekili hakkında anlatacağı pek çok şey olduğunu belirten Natalie Rowe "Milletvekillerin kabusu olduğumu biliyorum" dedi.

Söz konusu 4 miletvekilinin ise Muhafazakar Parti'den olduklarını da söyleyen Rowe, "İkisi, ayrı seanslarda seks kölesi olmak için yüklü paralar vermişlerdi. Eski bir bakanla birlikte olmam için ise onun eşi beni direkt aradı ve buluşmamızı ayarladı. Televizyon yöneticisi, alem yaparken kokainden hoşlanıyordu" dedi.

Rowe'un adı, geçen hafta patlak veren ve İngiltere Başbakanlık Basın Danışmanı Damian McBride'ın istifasıyla sonuçlanan "e-posta skandalı"nda da geçiyor.

Söz konusu e-posta'da muhalif milletvekili George Osborne'un seks hayatı ifşa ediliyordu. Rowe ise "Osborne ve zengin dostlarıyla" ekim 2005'te birlikte olduğunu ve hatta uyuşturucunun bol bol içildiği alemler yapıldığını söylemişti.

Hürriyet