Geçtiğimiz ay düzenlenen Türkiye şampiyonasında 6 madalya kazanan Karacasulu kungfucular büyük bir başarıya imza attı.
Aydın"daki tek kungfu okulu olan Karacasu Kungfu okulunda yetişen 50 lisanslı sporcu Türkiye çapında büyük başarılara imza attı. 17-20 Temmuz 2008 tarihleri arasında Ordu"da gerçekleştirilen Türkiye Geleneksel Kuzey Sitili müsabakalarında 6 madalya kazandı. Yarışmalarda Erol Genç birinci , Behçet Duman ikinci, Yunus Kalkan üçüncü ve Serkan Gülgün dördüncü oldu. Türkiye Geleneksel Kısa Silahta ise Erol Genç birinci ve Türkiye 90 Kilogram Sanshou Müsabakası"nda Türkiye Üçüncülüğünü Bünyamin Bozoğlu almıştır.
Aydın"da sadece Karacasu"da 1999 yılından buyana 2008 Geleneksel Kuzey Sitili ve Kısa Silah (kılıç) şampiyonu olan Karacasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli ve Antrenör Erol Genç, Karacasu Kapalı Spor Salonunda Wu Shu sporunun 9 yıldır yapıldığını ifade ederek “199 yılından bu yana 50 lisanslı sporcu ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türkiye Şampiyonalarında ilimizi temsilen katıldığımız yarışmalarda elde ettiğimiz birçok derecenin yanı sıra son olarak katıldığımız, 17-20 Temmuz 2008 tarihinde Ordu"da yapılan Türkiye Bay Bayan Wu Shu şampiyonasında 6 madalya aldık. 2006 yılında yapılan Türkiye Gençler Şampiyonası 3"sü Hasan Çetinkaya 2008 Yıldızlarda bir teknik birincilik, Yunus Kalkan ise 2 üçüncülük aldı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılan Türkiye Bay Bayan Wu Shu şampiyonası sonucunda da sporcularımız 2 birincilik, 1 ikincilik, 3 üçüncülük olarak 10 sporcuyla katıldıkları şampiyonadan 6 madalya ile Ataeymir ve Karacasu ile birlikte ilimizin gurur kaynağı olmuşlardır. Bu şampiyonada ben de 2 dalda Türkiye Şampiyonluğu kazandım”dedi.
Ataeymir Belediye Başkanı Muhammet Başalan ile Kulüp Başkanı İlyas Şen, katıldığımız 2 Türkiye Şampiyonasında tüm masraflarımızı karşılayarak bizlere büyük destek verdi.
Ataeymir Belediyesi, 15 takım eşofman, 4 takım müsabaka malzemesi ile birlikte Sakarya ve Ordu İllerine gidiş geliş masraflarını karşılamıştır. Bu desteğinin de devam etmesini istiyoruz. Ayrıca Wu Shu spor Okulumuz Serkan Gülgün, Emin Akkın gibi 2 antrenör çıkarmış, 5 tane Siyahşal 1. Duan"da Hasan Çetinkaya, İlyas Atalay, Deniz Güneş, Behçet Duman, Yunus Kalkan isimli sporcuları da antrenörlüğe hazırlamaktadır. Bu yoğun çalışmalar içerisinde Karacasu ve Ataeymir bu sporu yakından tanıdı. Wu Shu sporu Karacasu ilçemizin gururu ve geleneksel sporu haline geldi” dedi.