AYDINPOST HABER/Erman Çetin-Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu, 24. dönem için aday olmayacağını açıkladı.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nezih Demirkent toplantı salonunda basın açıklaması yapan Kumcuoğlu, "12 Haziran seçimlerinde aday değilim. Konuyla ilgili Genel Başkanımızın rızasını da aldım.  Bugüne kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
MHP İl Başkanı Hasan Muti ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal'ın da bulunduğu toplantıda konuşan Kumcuoğlu, "MYK'daki görevime devam edeceğim. Partimin seçim kampanyansında da tüm gücümle çalışacağım. Teşkilatlara veda turuna çıkmayı düşünüyorum" dedi.
Aydın'a ve Aydınlılara olan sevgi ve saygısının bitmeyeceğini ifade eden Kumcuoğlu, istifasının arkasında yatan üç ana başlığı da şöyle sıraladı; "İşi zirvede bırakmayı severim. Aileme daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Ülkede iyi yetişmiş milliyetçi, vatansever gençlerin de önünü açmamız lazım."
MHP Lideri Bahçeli ile 30 dakika kadar konuştuklarını ifade eden MHP'li vekil Kumcuoğlu, "Aday adayı olacak tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Fotoğraf: Aydınpost-Özel