Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş ile Turkcell Süper Lig'de 24 Mayıs Pazar günü yapacağı derbi maça galibiyet için çıkacağını söyledi.

Süren, Galatasaray'ın hiçbir zaman iddiasını kaybetmediğini vurgulayarak, ''Derbi maçların sonucunu önceden kestirmek çok zor, ama Galatasaray her zaman sahaya yenmek için çıkar. Pazar günü de sahaya kazanmak için çıkacak'' dedi.

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin durumunun sarı-kırmızılı takımı ilgilendirmediğini kaydeden Faruk Süren, ''Galatasaray şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ve Sivasspor ile karşılaşacak. İki maçta da galibiyet için mücadele edecektir'' diye konuştu.

-''GALATASARAYLILAR KULÜPLERİNE SAHİP ÇIKAR''-

Faruk Süren, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçen hafta gazetecilerle yaptığı toplantıdaki, Galatasaraylı olduğunu belirten bir gazetecinin ''UEFA Kupası'nı bir türlü alamadınız'' şeklindeki sözlerine karşılık, ''Yanlış anlaşılmasın, ama kulüp elden gidiyor'' şeklindeki ifadelerinin, yanlış kullanılmış bir ifade olduğunu söyledi.

''Öyle bir şey yok'' diyen Süren, ''Yanlış kullanılmış bir ifade. Kulübün elden gittiği filan yok. Kulüp elden gitmez, Galatasaraylılar her zaman kulüplerine sahip çıkarlar. Hiç merak etmesinler'' dedi.