Uşak'ta Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencileri arasında 'erkek meselesi' yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. 15 yaşındaki F.K., 16 yaşındaki Zülfü Çelik adlı kızı boynundan ve karnından bıçakladı. Çelik kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, kaçan F.K. evinde gözaltına alındı.
Olay bugün saat 16.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Çivril Caddesi 1. Balcı Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Uşak Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencisi Zülfü Çelik ile F.K., okullarından çıktıktan sonra yürüyerek geldikleri 1. Balcı Sokak’ta tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu F.K., yanında getirdiği bıçağı çekip, Zülfü Çelik’i boynundan ve karnından yaraladı. Görgü tanıkları, olaydan sonra F.K.’nın kaçtığını, Zülfü Çelik’in ise sokakta bulunan bir kahvenin önüne kadar yürüdüğünü ve burada yere düştüğünü söyledi. Zülfü Çelik, sokakta oturan bir kişinin otomobili ile hemen Uşak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aşırı kan kaybeden liseli kız, Acil Servis’te yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olaydan sonra kaçan F.K. ise polis tarafından evinde gözaltına alındı ve Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne teslim edildi.
Olayı duyup Uşak Devlet Hastanesi’ne koşan Zülfü Çelik’in yakınları ise acı haberle sinir krizi geçirdi. Çelik'in yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına da tepki gösterdi.