Hafta içi her gün Hakan Ural ile birlikte TV 8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' isimli magazin programının sunuculuğunu üstlenen Seda Akgül, bu programdaki son yayınına çıktığını açıkladı. Seda Akgül veda konuşmasında, Acun Ilıcalı ve tüm ekibe teşekkür ederek programa noktayı koydu.

Seda Akgül ve Hakan Ural'ın hafta içi her gün sunuculuğunu üstlendiği Gel Konuşalım programı, son yayınında izleyicileri vedaya tanık etti. Programdan ayrıldığını izleyicilerle paylaşan güzel sunucu Seda Akgül, "Acun Ilıcalı başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin" dedi. Yayının sonunda iki sunucu sarılarak programa veda etti.

YENİ SUNUCU BELLİ OLDU

Programa Seda Akgül'ün yerine yeni sunucu olarak ise manken ve sunucu Esra Eron gelecek. Yeni bölümlerde günün magazin olaylarını Hakan Ural ve Esra Eron yorumlayacak.

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül, 17 Haziran 1971 Ankara doğumlu, Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

Seda Akgül'den havuzda bikinili paylaşımSeda Akgül'den havuzda bikinili paylaşım