Anne Namlı öldü, 20 kişi yaralandı. Namlı, aynı yerde 10 yıl önce babasını kaybetmişti

Tekirdağ"da öğretmen servis minibüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada ölen Belgin Namlı"nın cenazesi Edirne"nin Keşan ilçesinde toprağa verildi. Kazada kızı da ağır yaralanan Belgin Namlı"nın eşinin de aynı yerde 10 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Tekirdağ-Malkara yolunun 25. kilometresinde önceki gün meydana gelen kazada ikisi öğrenci, 16"sı öğretmen toplam 20 kişinin yaralandı. Bir akaryakıt istasyonunun kamerası tarafından görüntülenen kaza yaşamını yitiren Belgin Namlı (46) için dün cenaze töreni düzenlendi.
Bu arada, Belgin Namlı"nın eşi Mustafa Namlı"nın da 1999 yılında Tekirdağ - Malkara yolunda kazanın yaşandığı bölgede geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Öğretmenliğe yeni atanmıştı
Kazada annesini kaybeden Selvin Namlı yoğun bakım ünitesine alındı. Hastanede Selvin Namlı"nın iyileşmesi için bekleyen yakınları, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünden geçen yıl mezun olan Namlı"nın yeni yılda Çanakkale"de bir lisede öğretmenliğe başlayacağını söyledi.

Yakınları, şöyle konuştu: “Namlı, 10 yıl önce de aynı mevkideki kazada babası Mustafa Namlı"yı kaybetmişti. Bu acı dayanılacak gibi değil. Onlar için çok üzülüyoruz.”/milliyet