Bütün dünyanın heyecanla izlediği Game of Thrones dizisinin son bölümü büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Tartışmanın sebebi de yeni bölümde yaşananlardan ziyade unutulan bir aksesuardı...

Zira dizinin son bölümünde Daenerys Targaryen karakterinin önünde bir Starbucks bardağı alenen gözüküyor. Yeşilçam'ın dönem filmlerinde gördüğümüz bu ufak detay sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'de çekilen dönem filmlerinde sık sık yapılan hatalardan biri oyuncuların ve set ekibinin günlük hayatta kullandıkları aksesuarları unutmaları ve çekimlere bunlarla devam etmesiydi… Battal Gazi kılıçlarla savaşırken arkadan uçak geçerdi ya da Bizans kralının kolunda son model bir kol saati olurdu. İşte buna benzer bir durum bütün dünyanın yakından izlediği Game of Thrones (Taht Oyunları) isimli dizide yaşandı.

Dizinin sekizinci sezonunun dün yayınlanan dördüncü bölümünde sette bir Starbucks kahve bardağı görüldü. The Last of the Starks isimli bölümde ejderhalarıyla adından söz ettiren Daenerys Targaryen karakterinin oturduğu masada bir kahve bardağı yer alıyor.

Dizi yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, sosyal medya kullanıcıları dalga geçti.