Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, “Yanında başka erkekleri görünce çılgına döndüm” dedi.

Olay bugün öğle saatlerinde Değirmenaltı Mahallesi'nde bulunan Namık Kemal Üniversitesi kampusunda meydana geldi. İzmir'de garsonluk yapan Cengiz T., Facebook'ta Teknik Bilimler Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi Ç. A. ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan ikilini internet üzerinden sohbetleri sürdü.


Ç. A.'ya duygusal olarak bağlanan Cengiz T., bu sabah Tekirdağ'a geldi. Zanlı, kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Ç. A.'yı görüşeceğini söyledi. Güvenliğe kimliğini bırakan adam, Teknik Bilimler Yüksekokulu binasında kızı bulup konuşmaya başladı. İkili arasında kısa süre sonra tartışma çıktı.

Bu sırada Cengiz T., cebimden çıkardığı bıçağı kızın sol bacağına sapladı. Daha sonra koşarak kaçan zanlı, özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Kanlar içinde kalan Ç. A. , çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavisinin devam ettiği belirtildi. Zanlının garson olduğunu söylemediği, kıza kendisini farklı tanttığı öğrenildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlı “2 ay önce internette tanıştıktan sonra sohbetlerimiz hep sürdü. Duygusal olarak ona bağlanmaya başladım. Ama onun başka kişilerle görüştüğünü öğrendim. Geldiğimde de yanında başka erkekleri yanında görünce sinirlenip bıçakladım. Biran için kendimi kaybettim” dediği öğrenildi.

DHA