Öğlen tatilinde geldiği evinde korkunç manzarayla karşılaşan matematik öğretmeni Fahri T., sinir krizi geçirdi, gözyaşlarına boğuldu.

Oğulları 9 yaşındaki Salper'den sonra 7 ay önce Öykü adını verdikleri kızını dünyaya getiren, ancak doğumdan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı ve panik atak teşhisiyle tedavi görmeye başladığı belirtilen, kimya öğretmeni Pembe Hülya T., bugün dersi olmadığı için okula gitmedi.
Matematik öğretmeni olan Fahri T., öğle tatilinde yemek için eve geldiğinde, yatak odasında kız bebeği Öykü'nün cansız bedeniyle karşılaştı. Fahri Tezel, eşini de banyoda baygın, bilekleri kesilmiş olarak buldu. Gözyaşlarına boğulan Fahri Tezel'in telefonu üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Pembe Hülya T.'yi, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kanaması durdurulup, midesi yıkanan Pembe Hülya T. yoğun bakım ünitesine alındı.

Ölen 7 aylık Öykü T.'nin cenazesi de otopsi yapılmak üzere, Pamukkale Üniversitesi Morgu'na götürüldü. Otopside, Öykü'nün boğazı sıkılarak öldürüldüğü belirlendi.

Baba Fahri T.'nin cinayet bürosunda ifadesi alınırken polis, anne Pembe Hülya T.'nin ifadesi için yoğun bakım ünitesinden çıkmasını beklemeye başladı.

Hürriyet