Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaklaşık 1,5 aydır kayıp olan 17 yaşındaki liseli kızın cesedi, AKUT ekibi tarafından ağaçlar arasında yorgana sarılmış olarak bulundu.

Bir süre önce evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan meslek lisesi 3. sınıf öğrencisi Ayten K'nın ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, Torba mevkisinde yaptığı aramada kayıp kızı bulamadı. Bunun üzerine Ayten K'nın ailesi AKUT Bodrum ekibine ulaşarak arama yapmasını istedi.

AKUT ekibi bu sabaha karşı başlattığı aramada genç kızın cesedini, sitelere yakın bir yerdeki ağaçların arasında üzeri yorganla örtülmüş halde buldu.
Ceset, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün kayıp kızın ailesinin kendisini aradığını belirterek, “Yadım istediler biz de gerekli izinleri alarak bu sabah operasyon başlattık. Yaklaşık 40 dakikada hedefe ulaştık” dedi. Baba Necati K. ise kızlarının nasıl öldüğünün aydınlatılmasını ve eğer öldürülmüşse olayın zanlılarının bulunmasını istedi.Necati K. “Şüphelendiğimiz kişiler var. Bu kişileri jandarmaya bildirdik” diye konuştu.

Vatan