F.BAHÇE"NİN vurdumduymaz oyuncusu Colin Kazım yine yöneticileri kızdırdı. Sivas maçı sonrasında bir araya gelen ve 3-0 kazanılan bu karşılaşmayı değerlendiren bazı yönetim kurulu üyeleri Kazım"ın sahadaki "laubali" görüntüsünden duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Kazım"ın takım oyununu sekteye uğrattığına ve motivasyonu bozduğuna dikkat çeken yöneticilerin, “Sanki mahalle maçı yapıyor edasıyla oynuyor. Herkes oyuna konsantre olmuşken o tribünlerle diyaloğa giriyor. Bu çocuğun uyarıya ihtiyacı var. Daum kulağını çekmeli” şeklinde değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi.

YÖNETİCİLERİN ayrıca, “Kazım bu şekilde davranmaya devam ederse, Mehmet Topuz ve Özer takıma katılınca formayı kaptırır” yorumunu yaptıkları da vurgulandı.

LAZIO DUA ETSİN!

AYNI sohbet toplantısında Lugano"nun transferini de değerlendiren yöneticiler Urguaylı ile kulübün istediği koşullarda anlaşmanın önemli olduğunu vurgulayarak, “Bundan sonrası Daum"un bileceği iş. Son derece alternatifli bir kadro var elinde. O kimseye torpil yapmaz. Hakeden formayı alır” yorumunu yaptılar. Bu arada Lazio"ya ilginç bir gönderme yapmayı da ihmal etmeyen yöneticiler, “Lazio"yu küme düşmekten kurtardık. Bize dua etsinler. Bizden ayrılıp da Avrupa"ya gidenlerin takımları küme düşüyor. İşte Aurelio ve R.Betis, işte Tuncay ve Middlesbrough. Lugano da Lazio"ya gitseydi düşerlerdi” şeklinde espri yaptılar.

Vatan