MUĞLA"nın Marmaris İlçesi"nde düzenlenen "bebek" adlı operasyonda, 2 yaşındaki oğlunun elbisesinde uyuşturucu sevk edip sattığı öne sürülen anne 30 yaşındaki Necla Maden ile erkek arkadaşı 42 yaşındaki Emin Göçer gözaltına alındı. Pantolonunun cebinden 92 ecstasy hap çıkan minik Y.Ş."nin, Muğla Çocuk Esirgeme Kurumu"na teslim edilmesi için işlemler başlatıldı.
Bir istihbaratı değerlendiren Marmaris polisi, uyuşturucu kullanmak ve satmaktan sabıkası bulunan Emin Göçer ile Armutalan Beldesi"nde oturan sevgilisi Necla Maden'i takibe aldı. Maden'in, 2 yaşındaki oğlu Y.Ş."yi de yanına alıp sık sık sevgilisi Emin Göçer ile birlikte şehir dışına çıktığı belirlendi. Bugün saat 02.00 sıralarında, ikilinin yine Y.Ş."yi yanlarına alıp 48 SA 929 plakalı otomobille yola çıktığını gören polis, harekete geçti. "Bebek" adı verilen operasyon kapsamında, turistik otellerin yoğun olduğu Siteler Mevkii"ndeki Turban Kavşağı"nda ikilinin otomobilleri durduruldu. Yapılan aramada, herhangi bir uyuşturucu madde ya da silaha rastlanmadı. Ancak, "Köpük" adlı narkotik köpeğin minik Y.Ş.'ye doğru hareket edip havlaması üzerine çocuğun üzerini arayan polis, pantolonunun cebinde 92 ecstasy hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan anne ve erkek arkadaşı sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Minik Y.Ş.'nin ise Muğla Çocuk Esirgeme Kurumu"na teslim edilmesi için işlemler başlatıldı.

ANNE SERBEST
Muğla"nın Marmaris İlçesi"nde düzenlenen "bebek" operasyonunda, 2 yaşındaki oğlu Y.Ş.'nin elbisesinin cebinde uyuşturucu sevk edip taşıdığı iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen anne Necla Maden ve erkek arkadaşı Emin Göçer hakim karşısına çıktı. Emin Göçer tutuklanıp cezaevine gönderilirken, sevgilisi Necla Maden ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Pantolonunun cebinde 92 adet ecstasy hap bulunan 2 yaşındaki Y.Ş."nin Muğla Çocuk Esirgeme Kurumu"na teslim edilmesine ilişkin işlemlerin ise durdurulduğu bildirildi. Y.Ş."nin yeniden annesine teslim edileceği öğrenildi. DHA