İlköğretim okulu öğrencisi kız önce tecavüze uğradı. Fuhuşa ve lezbiyen ilişkiye zorlandı, pavyonda bulundu

Bursa"da, evden kaçan 14 yaşındaki Emel A."nın jandarmaya yapılan kayıp başvurusunun ardından bir dram ortaya çıktı. Yalova"da bir pavyonda bulunan Emel A."nın zorla tutulduğu evde lezbiyen ilişki dahil onlarca kişiyle para karşılığı ilişkiye zorlandığı ve uyuşturucuya da alıştırıldığı belirlendi. Emel A. ailesine teslim edilirken, aralarında küçük kızla lezbiyen ilişkiye girdiği belirtilen Nazan D."nin (50) de bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Tekstil işçisi baba ve bir yemek fabrikasında bulaşıkçı olarak çalışan annenin 3 çocuğundan biri olan Emel A., ilköğretim okulunda okurken, alışveriş için gittiği giyim mağazasının sahibi olan Celal Pelit"in (53) tecavüzüne uğradı. Şikâyetçi olmaması halinde ona istediği zaman harçlık vereceğini söyleyen Pelit, küçük kızı evine gönderdi. Bu olaydan sonra birkaç kez para aldığı Pelit tarafından terslenen Emel A., 20 Ekim günü sevgilisi İsmail Çamurcu"ya (23) kaçtı.

Uyuşturucu verildi
Kaçtığı sevgilisi, tecavüz ettiği Emel A."yı kadın ticareti yapmaktan çok sayıda kaydı bulunan Canan K."ye para karşılığı sattı. Canan K. tarafından tutulduğu evde bir odaya kilitlenen Emel A., uyuşturucu hapa alıştırılarak, 45 gün boyunca erkeklere pazarlandı.
Birlikte olduğu kişi sayısını dahi hatırlamayan Emel A., alıkonulduğu Hürriyet Mahallesi"ndeki evin üst katında oturan ve 1997 yılında eşini öldürmek suçundan sabıkası bulunan Nazan D."ye de lezbiyen ilişki için Canan K. tarafından 100 TL"ye pazarlandı.



GÜVENDİĞİ KİŞİ PAVYONDA ÇALIŞTIRDI
Para karşılığı birlikte olduğu Ramazan Özenç"e (36) güvenen Emel A. kendisini kurtarması için yardım istedi. Özenç, evden kaçırdığı A."yı Yalova"ya götürdü. Talihsiz kız, burada da pavyonda çalıştırılmaya başlandı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı özel ekip kurdu. Başka bir "fuhuşa aracılık" suçundan 3 gün önce cezaevine konulduğu anlaşılan Canan K."nın ifadesi doğrultusunda Yalova"da bir pavyonda bulunan Emel A. Bursa"da ailesine teslim edildi. Nazan D., Celal Pelit, Ali Güzel, Muhammet Mert Dere ve Ramazan Özenç "Çocuğun cinsel istismarı", "İnsan ticareti", "Fuhuşa teşvik ve aracılık" suçlamasıyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milliyet