SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde 25 Aralık günü kendisinden 12 yaş büyük olan Oktay D. ile evlenmek için kaçan ve ailesini de telefonla arayıp “Beni kaçırdı” diyen 12 yaşındaki G.A., kaçtığı gençle birlikte yolcu otobüsünde yakalandı. G.A., “Onu seviyorum. Evlenmek için gönül rızamla kaçtım. Bana elini sürmedi” dedi.
Hendek İlçesi Turanlar Mahallesi'nde oturan Eyüp A., kızı G.A.'nın 25 Aralık'ta kaçırıldığını belirterek, polise başvurdu. Kızının mahallelerine İstanbul'dan gelen 24 yaşındaki Oktay D. tarafından kaçırıldığını söyleyen Eyüp A., kızının telefon ederek, “Oktay D. beni kaçırıyor, yardım edin” diyerek yardım istediğini belirtti.
Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen polis, kaçırıldığı iddia edilen G.A.'nın İstanbul'dan Düzce'ye gitmek üzere otobüste olduklarını belirledi. Polisler, Düzce TEM gişelerinde küçük kızı ve onu kaçırdığı iddia edilen Oktay D.'yi (24) yakaladı.
Hendek Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Oktay D. ve Güllü A., poliste verdikleri ifade de birbirlerini sevdiklerini söyledi. 12 yaşındaki G.A., “Onu seviyorum. Evlenmek için gönül rızamla kaçtım. Oktay bana elini sürmedi” dedi.
Oktay D. de küçük G.A. ile evlenmek istedigini söyledi. Oktay D. "küçük yaştaki kızı kaçırmak" suçundan Adliye'ye sevk edilirken, G.A. ailesine teslim edildi.

MİLLİYET