ANTALYA'da bir ihbarı değerlendiren polis bir eve düzenlediği baskında 15 yaşındaki kız çocuğunu erkeklere pazarladığı iddia edilen 1'i kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.


Olay Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne gelen ihbarla ortaya çıktı. Santral Mahallesi'nde bir gecekondu evde 15 yaşındaki E.T.'nin zorla erkeklere para karşılığında pazarlandığı bilgisine ulaşan polis, savcılık izniyle eve operasyon düzenledi.

Ahlak Bürosu ekipleri, E.T. ile küçük kızı erkeklere pazarladığı iddia edilen 55 yaşındaki Saliha K., 35 yaşındaki Metin P. ve 20 yaşındaki Orhan K.'yi gözaltına aldı. Küçük kız, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek burada pedagog eşliğinde ifadesi alındı.

E.T., Saliha K. isimli kadının kendisini zorla erkeklere pazarladığını, bir kaç kez kaçmaya çalıştığını, başaramayınca ise bir müşterisinden yardım istediğini söyledi. Polisteki sorguları tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Savcılık Orhan K.'nin tutuksuz yargılanmasına karar vererek serbest bırakırken, bacağı kırık olan ve küçük kızı erkeklere pazarlayıp müşteri bulduğu iddia edilen Saliha K. ve eve gelen müşterileri karşıladığı iddia edilen Metin P. tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi.

İki şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulurken, küçük kız polislere sarılarak ağladı. Zorla erkeklere pazarlanan E.T. doktor kontrolünden geçirildi. Küçük kızın defalarca tecavüze uğradığı anlaşılırken, psikolojik tedavi altına alınacağı kaydedildi. - hürriyet