David ve Elana Barnes çifti beş yaşındaki kızları Anaia ile çıktıkları Bahama tatilinde unutulmaz bir anı yaşamaya karar verdiler.

Anaia'yı köpek balıklarıyla dolu denizde yüzmesi için teşvik eden aile, görüntüleri çekip Youtube'a yükledi.
Kısa sürede tıklanma rekorları kıran videoya gelen yorumlarda, ebeveyn sorumsuz olmakla ve kızlarının hayatını tehlikeye atmakla suçlandı.


Görüntülerde önce köpek balıklarının bölgeye toplanması için denize balık ve başka bazı deniz canlılarının parçaları atılıyor. Resif, hemşire ve limon köpek balıklarının sahile akın etmesinin ardından küçük Anaia bir grup yetişkin insanla birlikte denize giriyor.


ABC televizyonunda yayınlanan "Good Morning America" (Günaydın Amerika) programına katılan çift ise kendilerini "Hayat kısa ve sıkıcı" diyerek savundu.

Elena Barnes, "Yaptığımız şeyin tehlikeli olduğunu hissetmedim" derken eşi David, "Hayatın her alanında tehlike var. Okul servislerinde emniyet kemerinin olmaması beni daha çok korkutuyor" dedi.

Uzmanlar limon ve hemşire köpek balıklarının insanlara karşı saldırgan olmadığını ancak resif köpek balıklarının insanlar için oldukça tehlikeli olabileceğine dikkat çekiyor.